Почивка в Св. Св. Константин и Елена! Нощувка за двама, трима или четирима, от Апартаменти Фантазия*** край Варна

Ако сте избрали Северното Черноморие, Fantasy Apartments със сигурност може да Ви предложи абсолютно всичко необходимо за комфортна почивка. Модерните апартаменти и студиа с изглед към морето в новата уютна сграда разполагат със съвременно оборудване, wi-fi, телевизия и собствена кухня. Разположен само на 20 минути с кола от центъра на Варна, в пределите на най-стария морски курорт в България – Св. Св. Константин и Елена, семейният хотел дава възможност на своите гости да бъдат в непосредствена близост до епицентъра на летните събития, без да попадат във водовъртежа на неизбежната суматоха, характерна за сезона.

 

Курортен комплекс „Св. св. Константин и Елена“, с предишно име „Дружба“ , е най-старият български черноморски курорт .
Намира се на 6 км от края на Варна.


Освен почивните бази, хотелите, развлекателните заведения и спортните съоръжения, на територията на комплекса се намира и параклисът „Свети Константин и Елена“, който някога е принадлежал на манастир, изграден в чест на император Константин I Велики и неговата майка императрица Елена.


Целогодишно в „Свети Константин и Елена“ работят два открити басейна с гореща минерална вода до 55 градуса, единият от които денонощно. Под атракцията кораб-ресторант е т.нар. „Топла вода“, където горещ извор се влива в морето и дори през зимата се посещава активно.

Условия на офертата

  • Ваучерите са валидни от 06.06 до 30.06.2016г.
  • Необходима е предварително направена резервация на 0888 536 890 или на fantasy_apartments@yahoo.com
  • Дете до 4.99г се настанява безплатно без да ползва допълнително легло

На картата

Контакти

Партньор: Fantasy Apartments
Адрес: fentasy apartaments, свети константин и елена
Работно време: 24/7
Телефони: 0888536890